Roldeur enkelwandig staal

Zoekt u een voordelige roldeur die op elke opening kan? Dan is de enkelwandige, stalen roldeur van Alpha deuren Zuid-West de deur die u zoekt!

Onze enkelwandige, stalen roldeur is op verschillende manieren toe te passen.

Hij is namelijk toe te passen zowel in de binnen- als buitengevel. Daarbij heeft u de keuze tussen verschillende bedieningsvormen. Heeft u het liefst een drukknopschakelaar of een sleutelschakelaar? Of heeft u misschien toch liever een afstandsbediening? Bij ons kunt u zelf kiezen hoe u uw deur wilt besturen!

Bekijk al onze industriële roldeuren! Of ons gehele assortiment aan industriedeuren! Zo bieden wij ook diverse overheaddeuren en snelloopdeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in
Enkelwandige stalen roldeur - Alpha deuren Zuid-West

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Geschikt voor grote deurafmetingen, max. B x H = 6000 x 6000 mm
  • Klasse 2 windbestendig volgens EN 12424, windbestendig tot 10 Beaufort
  • Lamellen van E6/EV1 geanodiseerd aluminium of sendzimir verzinkt staal
  • Toepassing zowel binnen als in buitengevel
  • Diverse bedieningssystemen
  • Voldoet aan EN 13241-1
Enkelwandige stalen roldeur - Alpha deuren Zuid-West
Download brochure

Meer informatie

In de basis maken wij bij deze deur gebruik van een 230 V buisaandrijving. Maar wij leveren maatwerk, dus bij een grote afmeting of een hoge gebruiksfrequentie kunt u kiezen voor een uitvoering met een 400 V opsteekaandrijving of kettingwielaandrijving. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om uw roldeur uit te rusten met een noodstroomaccu zodat u de deur bedienbaar houdt in geval van stroomuitval of een storing. Wanneer er een storing is in de aandrijving zorgt de afrolbeveiliging ervoor dat de deur op zijn plaats blijft en niet naar beneden rolt.

Wind- en geluidblokkerend pantser

Het pantser van deze roldeur bestaat uit in elkaar geschoven lamellen met aan hun uiteindes kunststof stukken. Deze eindstukken zorgen ervoor dat de lamellen niet uitschuiven. Ook zorgen zij voor de geluiddempende kwaliteiten van de stalen roldeur. Het materiaal van de lamellen bestaat uit sendzimir verzinkt staal. Het voordeel van sendzimir staal is dat het beschermd tegen roest en corrosie. Daarnaast is het bestand tegen stoten en slijtage. Verder zijn de lamellen enkelwandige, bolvormige profielen met een dikte van 0,9 mm of 1,2 mm en een hoogte van 70 mm of 95 mm. De verschillen in afmetingen van lamellen is van invloed op de uiteindelijke maximale grootte van het pantser. Het is mogelijk om een maximale hoogte van 4000 mm toe te passen bij lamellen met een hoogte van 70 mm. Bij lamellen met een hoogte van 95 mm bieden wij een maximale hoogte van 8000 mm.

Uw roldeur is klasse 2 windbestendig volgens EN 12424 en is windbestendig tot 10 Beaufort. Onderaan het pantser passen wij een rubberen afsluitprofiel toe waardoor de roldeur goed afsluit. Bovendien voldoet uw enkelwandige, stalen roldeur aan alle prestatie- en veiligheidseisen van de EN 1324-1.

Heeft u nog moeite met bepaalde keuzes zoals bijvoorbeeld welk bedieningssysteem het best bij u past of dat uw roldeur beter in de binnengevel of juist beter in de buitengevel toegepast kan worden? Neem dan contact met ons op, wij geven u vrijblijvend advies!

Nog niet genoeg informatie over onze enkelwandige, stalen roldeur? Geen probleem, leest u vooral onze brochure voor meer informatie!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar