Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Een optimaal bedrijfsproces

Met behulp van onze industriedeuren

Industriedeuren zijn enorm van belang bij uw bedrijfsproces. De passende deuren verhogen namelijk de veiligheid. Alpha deuren Zuid-West biedt een ruime keuze aan industriedeuren, van garagedeuren, overheaddeuren tot roldeuren. Hierbij bieden wij ook de bijpassende laad- en lossystemen.

Enorm veel zaken zijn van belang in de industriële sector. Voorbeelden hiervan zijn wering van tocht of beheersing van temperatuur. Onze technici bespreken samen met u de meest zuinige oplossing op het gebied van energie. Misschien heeft u wel industriële deuren met een hoge open- en sluitsnelheid. Bekijk ons ruime assortiment of neem contact op voor gratis advies.

Altijd een passende oplossing met onze industriedeuren

Met een ervaring bestaand uit meer dan 40 jaar weten wij zeker dat wij altijd de optimale oplossing hebben voor uw wensen en panden.

Overheaddeuren

Wilt u optimale isolatie op het gebied van warmte en geluid? Dan gaat u voor onze overheaddeuren. Bovendien kunnen wij deze industriedeuren geheel op maat en naar wens maken. Een enorm ruime keuze in vormgeving. Kies bijvoorbeeld voor varianten in vensters, diktes, hoogtes, breedtes en kleuren.

Brandwerende deuren

De regels rondom brandbeveiliging zijn enorm ingewikkeld, dat weten wij. Alpha deuren Zuid-West is op de hoogte van de laatste wetten en regels en heeft de juiste kennis. Zo weet u altijd zeker dat uw brandwerende industriedeuren voldoen aan de laatste normen. Al onze brandwerende deuren zijn voorzien van een CE-markering

Met deze deuren voorkomt u dat er in geval van brand overslag plaatsvindt. Onze brandwerende deuren zijn daarom geschikt om toe te passen bij een vluchtroute.

Industriedeuren - alle deuren

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren worden veel gebruikt en is een essentieel onderdeel binnen uw bedrijf. Ze hebben relatief weinig ruimte nodig voor de inbouw. Daarbij zijn ze geschikt voor veel gebruik. De industriedeuren worden gebruikt om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Dit zijn vaak twee ruimtes die van temperatuur verschillen of waarvan het geluid niet overgedragen dient te worden. Additioneel voorkomen de deuren tocht.

Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse keuzes mogelijk met betrekking tot belasting van wind en toch (van windklasse 0 tot 5). Zo kunt u kiezen voor een toepassing in een binnen-binnen situatie maar ook voor een buiten situatie.

Industriële roldeuren

Onze industriële roldeuren geven uw panden een traditionele maar toch moderne uitstraling. Van roldeuren gemaakt van geïsoleerd staal tot transparante roldeuren. Voor alle wensen bieden wij de juiste oplossing.

Industriële vouwdeuren

De industriële vouwdeuren van Alpha deuren Zuid-West hebben oneindig veel mogelijkheden op het gebied van toepassingen. Grote deuropeningen, kleine deuropeningen, veel gebruik, weinig gebruik. Door ons ruime assortiment zijn onze vouwdeuren geschikt voor alle omstandigheden. Bovendien hebben onze vouwdeuren maar weinig inbouwruimte nodig.

Verschillende mogelijkheden op het gebied van bediening zijn mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een hand- of elektrisch bediende deur.

Industriedeuren - alle deuren

Geïsoleerde garagedeuren

Ook voor geïsoleerde garagedeuren voor woningen met goede isolatie bent u bij Alpha deuren Zuid-West aan het juiste adres. Onze deuren zijn gebaseerd op een modern concept waardoor ze optimale prestaties leveren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een garagedeur met loopdeur.

Het is belangrijk dat de garagedeuren, bedrijfsdeuren passen bij het uiterlijk van de woningen. Daarom kunt u het uiterlijk van de garagedeur (roldeur/schuifdeur) geheel zelf samenstellen.

Laad- en lossystemen

Naast ons brede assortiment in industriedeuren, bieden wij ook een ruime keuze in laad- en lossystemen. Alpha deuren Zuid-West zorgt ervoor dat u hierbij alle passende producten krijgt. Voor elke situatie bieden wij de passende oplossing.

Is natuurlijk licht belangrijk in uw panden? Dan kiest u voor deze deuren voorzien van veel beglazing met echt gelaagd glas.

Industriedeuren - alle deuren

Onderhoud en service van industriedeuren

Na het plaatsen van industriedeuren houdt onze service niet op. Kies voor een van onze onderhoudspakketten. Hiermee behaalt u de maximale levensduur en heeft u een kleinere kans op storingen. Onderhoud aan uw industriedeuren moeten zorgvuldig gedaan worden. De technici van Alpha deuren Zuid-West zorgen ervoor dat u en uw personeel altijd gebruik maken van een veilige deur.

Nog een groot voordeel van onze onderhoudspakketten is de voorrang die u krijgt wanneer u een storing heeft bij uw industriedeuren.

Diverse onderhoudspakketten

24/7 beschikbaar voor spoedgevallen

Bronzen pakket

Prijs op aanvraag
 • 1-malig onderhoud uitgevoerd door VCA* gecertificeerde monteurs
 • Merkonafhankelijk
 • Binnen 1 werkdag contact per mail
Meer informatie

Zilveren pakket

Vast tarief per deur
 • Jaarlijkse onderhoudsinspectie en keuring uitgevoerd door VCA* gecertificeerde monteurs
 • Extra jaar volledige garantie (bij nieuwe deuren)
 • 24/7 service
 • Responstijd op maat
 • 5 jaar prijsvast
 • Voorrang bij storingen
 • Arbeidskosten en kleine reparaties tijdens onderhoud zijn inclusief 6 maanden garantie op vervangen onderdelen
 • Inclusief keuringsrapport
 • Deur wordt voorzien van een keuringssticker
 • Voor iedere deur wordt er door Alpha deuren Zuid-West een digitale-historie opgebouwd
 • Merkonafhankelijk
 • Gratis toegang tot telefonische probleemoplossing
Meer informatie
meest gekozen

Gouden pakket

Vast tarief per deur
 • 2x per jaar onderhoudsinspectie en keuring uitgevoerd door VCA* gecertificeerde monteurs
 • Extra jaar volledige garantie (bij nieuwe deuren)
 • 24/7 service
 • Responstijd op maat
 • 5 jaar prijsvast
 • Voorrang bij storingen
 • Arbeidskosten en kleine reparaties tijdens onderhoud zijn inclusief 6 maanden garantie op vervangen onderdelen
 • Inclusief keuringsrapport
 • Deur wordt voorzien van een keuringssticker
 • Voor iedere deur wordt er door Alpha deuren Zuid-West een digitale-historie opgebouwd
 • Merkonafhankelijk
 • Gratis toegang tot telefonische probleemoplossing
 • 10% korting op onderdelen
Meer informatie

Ernstig spoedgeval met uw industriedeuren? Bel ons!

Ervaart u een storing in uw industriedeuren? Bel direct! Wij nemen 24/7 de telefoon op. Wanneer het voorval als zeer ernstig wordt beoordeeld zijn wij binnen 2 tot 4 uur bij u voor uw industriedeuren.

Veelgestelde vragen

Hoe breed is een overheaddeur?
Wij kunnen hier geen standaard maat voor benoemen. Al onze deuren worden namelijk op maat gemaakt voor uw situatie. Er zijn hiervoor wél limieten in de afmetingen. Bekijk hiervoor de brochure voor overheaddeuren, deze kunt u vinden op de pagina over overheaddeuren.
Wat kost een nieuwe roldeur?
Wij beschikken over diverse types industriële roldeuren. Daarbij zijn er ook weer oneindig veel mogelijkheden binnen deze types. Vraagt u vooral een vrijblijvende prijsopgave aan voor een specifiekere prijsindicatie!
Hoe lang gaat een roldeur mee?
Al onze industriële deuren hebben een lange levensduur. Mocht er toch een keer een probleem of storing zijn, zijn wij 24/7 beschikbaar. Wanneer er écht spoed is, zijn onze technici binnen 2 tot 4 uur bij u op locatie.
Wat zijn overheaddeuren?
Een overheaddeur wordt ook wel sectionaaldeur genoemd. Alle overheaddeuren zijn in de basis opgebouwd uit brede secties. Zo is het mogelijk om grote toegangen te voorzien van een overheaddeur.
Hoe werkt een roldeur?
Er zijn meerder mogelijkheden bij ons qua werking van de roldeur die u aanschaft. De lamellen kunnen bijvoorbeeld rond een as worden opgerold in een gesloten kast boven de opening. De andere mogelijkheid is dat de lamellen op een rails langs het plafond worden gevoerd. De toepassing is geheel afhankelijk van uw wensen en de ruimte waar hij in geplaatst dient te worden.
Storing melden 24/7 bereikbaar