Aannemer

Dordrecht

Bij de nieuwbouw van 4 woningen in Dordrecht heeft de aannemer gekozen voor de garagedeur van Alpha deuren Zuid-West. Alpha deuren Zuid-West neemt alle wensen van de klant erg serieus. Zo vroeg de aannemer naar op maat gemaakte geïsoleerde garagedeuren. Uiteraard is dat voor ons geen enkel probleem.

Ook het plaatsen van deze deuren in woningen wordt altijd gedaan door vakkundige monteurs. Dit is niet anders voor deze deuren dan voor andere industriedeuren. Door onze jarenlange ervaring en vakkundigheid hebben we deze klus binnen no-time volbracht.

Projectinformatie

Communicatie tijdens het project

Om een project te kunnen laten slagen is het van belang om goed te communiceren. Alpha deuren Zuid-West doet daar dan ook altijd hun uiterste best in. Dat is wederom terug te zien in dit resultaat. Wij hebben gezorgd voor een goede afstemming met de aannemer. Zo was duidelijk wanneer en waar we exact aan de slag gingen. Dit was van groot belang, omdat andere partijen ook aan het werk waren. Een goede planning is daarom van groot belang. Hiermee hebben we ervoor gezorgd dat we elkaar niet in de weg staan.

Duurzaamheid

Onze geïsoleerde deuren zorgen voor een minimaal warmteverlies. Dit draagt bij aan een lager energieverbruik en dus ook een lagere energierekening. Een lagere energierekening is tegenwoordig geen overbodige luxe. Wanneer u voor een deur gaat die niet geïsoleerd is, kan het een stuk sneller koud of juist warm worden in de garage.

Deuren op maat

Zoals u van ons gewend bent, willen we alle wensen van de klant graag meenemen in het traject. In dit geval wilde de aannemer op maat gemaakte deuren. Zonder afmetingen is het gokken hoe groot de deuren moeten worden. Zodra de bouwkundige situatie het toeliet, zijn onze vakkundige mensen langsgegaan om de afmetingen op te nemen. Door het accurate meetwerk van onze mensen, zijn de deuren op de milimeter nauwkeurig geplaatst.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar