Meer informatie over geïsoleerde garagedeuren

  • Iedere deur wordt op maat voor uw garage geproduceerd
  • 3 verschillende railsystemen (vanaf 70 mm inbouwhoogte)
  • Keuze uit 7 paneel uitvoeringen
  • Paneeldikte 40 mm met een U-waarde van 0,59 W/m²K
  • Elektrische of handbediende uitvoering
  • Voldoet aan EN 13241-1
Geïsoleerde garagedeuren
Download brochure

Zekerheid

Veiligheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u op uw garagedeuren kunt vertrouwen. Daarom zijn al onze garagedeuren getest bij TÜV NORD en voldoen deze aan EN 13241-1. Onze garagedeuren zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat wanneer de veer breekt, de deur niet dicht zal rollen. Bovendien bevatten onze garagedeuren een vingerklembeveiliging.

Geïsoleerde garagedeuren

Keuzemogelijkheden geïsoleerde garagedeuren

Alpha deuren Zuid-West wil dat u volledig tevreden bent met uw deuren. Om dit te bereiken vinden wij het belangrijk dat u de keuzes op het gebied van uitstraling maakt. U kunt bij onze garagedeuren kiezen uit praktisch alle kleuren. Zodat de garagedeuren goed bij de kleurstijl van de woningen passen. Bovendien heeft u de keuze om ramen en/of vensters toe te passen in uw garagedeuren.

U kunt kiezen voor een uitvoering met handmatige of met elektrische bediening. Het geleiderailsysteem is leverbaar in drie inbouwvarianten. Allereerst kunt u kiezen voor een normaal beslag met torsieveer boven het deurblad. Ook kunt u kiezen voor een laag beslag met de torsieveer achter de horizontale geleiderails. Allerlaatst kunt u kiezen voor een extra laag beslag met torsieveer op de horizontale geleiderails. Deze laatste uitvoering is alleen mogelijk met automatische bediening. Uw keuze tussen deze verschillende mogelijkheden hangt vooral af van de grote van de openingen waar de sectionaal garagedeur in komt.

Bekijk ook eens een van onze andere industriedeuren, zoals onze overheaddeuren of onze snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar