Brandwerende sectionaaldeuren EI(1) - EW 60 min

Bent u voor uw bedrijfspand op zoek naar veilige en betrouwbare deuren? Dan zijn onze brandwerende sectionaaldeuren ideaal voor u! Niet alleen voor bedrijfspanden is deze deur passend. Een groot voordeel aan deze deur is dat hij toe te passen is in de meest uiteenlopende inbouwsituaties.

De aandrijving in deze deuren zorgt ervoor dat hij altijd sluit met een gecontroleerde snelheid, dit ten behoeve van uw veiligheid. Nadat wij de deuren geplaatst hebben, houdt onze service niet op. Omdat onze telefoon 24/7 opgenomen wordt, bieden wij ook na het plaatsen van de brandwerende sectionaaldeuren goede en snelle service.

Bent u toe aan professioneel advies? Neem gerust gratis contact met ons op en wij voorzien u van vrijblijvend advies!

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in
Intro

Meer informatie over brandwerende sectionaaldeuren

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Classificatie EW: Vlamdichtheid met beperkte warmtestraling
  • Classificatie EI(1): Vlamdichtheid en isolatie
  • Brandvertraging tot 60 - 90 minuten (afhankelijk van afmeting)
  • Efectis certificering & CE-markering
  • Geschikt voor regelmatig gebruik
Meer informatie
Download brochure

Meer informatie

Veiligheid en zekerheid

De brandwerende sectionaaldeuren van Alpha deuren Zuid-West zijn uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingsituaties. Dankzij de hoge brandweerstand (60 minuten brandwerendheid) (conform de EI(1)-eis) op basis van het tweezijdig testen volgens de EN 16034 en inclusief CE markering. Al onze brandwerende deuren hebben de Efectis certificering.

Deze deur is een uitstekende oplossing wanneer u een deur nodig heeft om een ruimte met gevaarlijke stoffen af te sluiten. Zogeheten PGS 15 ruimtes.

Maatwerk in brandwerende sectionaaldeuren

Wij zorgen ervoor dat elke deur toepasbaar is in uw ruimte. Het tekenwerk doen we met BIM (Revit/IFC) en AutoCad.

Materiaal en uiterlijk

Het deurblad bestaat uit panelen van unieke, composiet profielen met een dikte van 80 mm. De onderzijde van de deur is afgewerkt met een sedzimir verzinkt staal U-profiel. Deze is met stalen popnagels aan het onderste paneel van het deurblad bevestigd. Het deurblad heeft een theoretische U-waarde van 1,99 W/m²K. De beplating is mogelijk in een RAL-kleur naar keuze middels natlakken of wrappen.

Meer informatie

U kunt bij ons dus kiezen uit verschillende opties bij deze brandwerende deuren. Heeft u moeite met het kiezen van de beste optie? Neem gerust direct contact met ons op en wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend over onze deuren!

U kunt ook eens kijken naar onze brandwerende rolschermen, brandwerende roldeuren of onze brandwerende schuifdeuren! Bovendien hebben wij een breed assortiment aan andere industriedeuren. Bekijk ook eens onze overheaddeuren of snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar