12Go-Biking

Moordrecht

Eén van de grootste fietsenwinkels van het land: 12Go-Biking. De normen voor de brandveiligheid zijn streng, en terecht. Het is van groot belang dat de rolschermen én roldeuren op de juiste plek in het pand geplaatst worden. Dit geldt ook voor 12Go-Biking.

De architect en het brandweerkundig bureau hebben bepaald waar de brandwerende scheidingen diende te komen. Dit plan hebben wij opgevolgd en in goede samenwerking zijn de brandwerende scheidingen op de juiste plekken geplaatst.

Niet enkel voor brandveilige deuren kunt u bij ons terecht. Bekijk ook eens onze overheaddeuren en snelloopdeuren.

Projectinformatie

Het verschil tussen een rolscherm en roldeur

Natuurlijk dienen brandwerende rolschermen en roldeuren beide als brandwerende afscheiding. Maar wat maakt het uit welke van de twee geplaatst wordt? Het verschil zit in het gebruik. Een rolscherm staat namelijk altijd open, deze sluit alleen bij brand. Een roldeur daarentegen, wordt ook gewoon als deur gebruikt. Deze gaat dus vaker open en dicht.

Altijd de veiligheid voorop

De rolschermen sluiten dus enkel bij brand. Wanneer de stroom is uitgevallen, wilt u natuurlijk nog steeds dat de rolschermen goed functioneren. Mocht een rolscherm geen stroomtoevoer hebben, sluiten ze automatisch. Daarom heeft Alpha Deuren Nederland een noodstroomaccu geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de schermen openblijven, ook wanneer de stroom is uitgevallen. Mocht er een melding komen. Zullen ze natuurlijk nog wel gewoon sluiten.

Geen uitdaging uit de weg

Een aantal van de roldeuren zijn op een verdieping gemonteerd. Het brandwerende materiaal is veel zwaarder dan het materiaal van onze standaard rolschermen. Wij zijn deze uitdaging aangegaan en hebben deze opdracht voltooid met hefmateriaal. Deze regelen wij eventueel zelf, zodat u al het werk uit handen wordt genomen.

Projectverloop

Alle eisen en wensen zijn duidelijk gecommuniceerd door de architect, het brandwerend bureau en natuurlijk de klant zelf. Hierdoor wisten onze monteurs precies wat zij moesten doen. Vanuit de klant was er de wens om de geleiding en omkasting in kleur te plaatsen, dit heeft Alpha Deuren Nederland ook verzorgd.

Maar na het plaatsen houdt onze dienstverlening niet op. 12Go-Biking heeft namelijk een onderhoudscontract afgesloten. Zo weten ze dat het pand ook brandveilig blijft.

Samen met de klant zijn wij erg blij met het eindresultaat, en is het pand weer helemaal op en top brandveilig!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar