Voordelen van onze brandwerende deuren

Additionele opties

De brandwerende deuren van Alpha deuren Zuid-West zijn met verschillende opties uit te breiden zoals een sleutelschakelaar, afstandsbediening en nog veel meer. Ook zijn de deuren uit te voeren met een noodstroomaccu zodat de deur bij stroomuitval niet direct zal sluiten, zodra de noodstroomaccu leeg is zal de deur alsnog sluiten. Uiteraard zal de deur bij brandmelding direct sluiten.

Veel bedrijfspanden worden uitgevoerd met een brandmeldinstallatie. Alpha deuren Zuid-West levert de deuren standaard met een stuurkast waar de brandmeldinstallatie op aangesloten kan worden. Bij brandmelding zal de brandmeldinstallatie de brandwerende deur dicht sturen.

Veiligheid met brandwerende deuren

Alpha deuren Zuid-West vindt het belangrijk dat uw veiligheid gewaarborgd wordt. Door onze deuren te certificeren plaatsen wij onze deuren met een gerust hart. Zo weet u en weten wij dat, bij geval van brand, deze niet zal overspringen naar een andere ruimte en men op een veilige manier het pand kan verlaten. Bovendien zijn alle brandwerende deuren voorzien van een failsafe aandrijving. Deze zorgt ervoor dat wanneer de spanning uitvalt de deur altijd gecontroleerd wordt gesloten.

Bekijk ook eens een van onze andere industriedeuren, zoals onze overheaddeuren of snelloopdeuren.

Er zijn veel mogelijkheden. Neem contact op voor een vrijblijvend advies voor brandwerende deuren!

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar